Dolar 28,9450
Euro 31,8137
Altın 1.902,65
BİST 8.009,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 21°C
Açık
Adana
21°C
Açık
Cum 21°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 20°C

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç Güven Tazeledi

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, İlçe Teşkilatı’nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç Güven Tazeledi
11 Eylül 2020 00:54
11

Koronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan MHP Pozantı İlçe Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

MHP POZANTI İLÇE KONGRESİ’NE YOĞUN KATILIM

Divan Başkanlığını MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün yaptığı MHP Pozantı İlçe Kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP İl ve İlçe yöneticileri, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı’nın ilk dakikalarında MHP Genel Başkanı Dr. DEVLET Bahçeli’nin Pozantı İlçe Teşkilatına göndermiş olduğu mesajı divan başkanı MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk okudu.

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’NİN MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP Pozantı İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ”Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.” dedi.

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajından sonra söz alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da kısa bir konuşma yaparak kongrenin hayırlara vesile olmasını dile getirdi.

Başkan Mustafa Çay konuşmasında şunları dile getirdi;

“Milliyetçi Hareket Partimizin Pozantı 13. Olağan kongremizin önce ülkemize, partimize ve bizlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ben Pozantı MHP belediye başkanı olarak Cenab-ı Allah’ın nasip ettiği, siz kıymetli ülküdaşlarımın ve halkımızın takdirleriyle ilk hilali Pozantı’nın dağlarının ardından yakma şerefine nail olmuşken, 2019 yılında yine genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyin takdirleriyle üç hilali tamamlama şerefine nail olmuş bir belediye başkanı olarak bu onuru, gururu ve sizlere olan takdiri bir görev ve bir borç biliyorum. Değerli ülküdaşlarım, bugün ülkemizin içerisinden geçmiş olduğu karanlık ortamlarda birliğimizi ve beraberliğimizi zaafa uğratmak isteyenlerin neler yaptığını hepimiz hem sosyal medyadan hem de görsel basından görüyoruz. Bugün ülkemizi parçalamak isteyen, ekonomik anlamda zaafa uğratarak bizlerin birliğine zarar vermek isteyenlerin nasıl bir oyun içinde olduğunu gözümüz açık, kalbimiz diri bir şekilde iyi gözlemlemek, iyi idrak etmek ve milliyetçi hareket partisi liderinin bugün cumhur ittifakındaki üstlenmiş olduğu misyonunun ne kadar önemli, kararlı ve bu ülkenin çimentosu olduğunu net bir tavırla görmek ve bunun gururunu hep beraber yaşamak durumundayız. Aramıza nifak tohumu sokmak isteyenlere, bizleri birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Saflarımızı güçlendireceğiz ve Ne Mutlu Türküm diyecek şuurla hareket ederek ülkemize faydalı birer fert olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Tek listeyle gidilen kongrede güven tazeleyen MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç’ te partililerine ve delegelerine kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Dinç konuşmasında; “Öncelikle bizi bu şerefli göreve layık gören MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiye, milletvekillerimize ve il başkanımıza teşekkür ederim. Mekanı cennet Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi bizlere iki emanet bıraktı. Biri Milliyetçi Hareket Partisi diğeri ise ülkü ocaklarıdır. Bu emanetleri genel başkanımız eşliğinde şerefimizle, şanımızla yüceltmek için elimizden ne gelirse yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim, biz bu partiyi siyasi bir rant yeri olarak görmedik. Nerde ki devletimiz darda kaldı, nerede milletimizin ihtiyacı oldu hep koştuk. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Onun için bu şerefli davayı yürütmekten onur duyuyorum. 13. Olağan kongremiz hayırlara vesile olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mobil Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri Web Hosting