Dolar 28,9846
Euro 31,2142
Altın 1.864,65
BİST 7.913,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 19°C
Az Bulutlu
Adana
19°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 19°C

Pozantı’da Yerel Seçim Hareketliliği Başladı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından yerel seçime tam 9 ay kalırken Pozantı’nın bazı mahallelerinde de muhtarlık adayları belli olmaya başladı.

Pozantı’da Yerel Seçim Hareketliliği Başladı
19 Haziran 2023 02:32 | Son Güncellenme: 15 Kasım 2023 02:33
44

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından yerel seçime tam 9 ay kalırken Pozantı’nın bazı mahallelerinde de muhtarlık adayları belli olmaya başladı.

Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında Pozantı’nın birkaç mahallesinde muhtar adayları gerek sosyal medya hesaplarından gerekse Pozantı Medya Haber sitesine yaptıkları açıklamalar ile adaylıklarını açıklamaya başladılar.

Pozantı Medya Haber Sitesinin yöneticileri tarafından yapılan araştırmaya ve edindiği bilgilere göre Gökbez, Akçatekir ve Eskikonacık Mahallelerinde yeni muhtar adayları şimdiden belli oldu.

Seçimlere 9 ay gibi kısa bir süre kalması sebebiyle şimdiden çalışmalarına başlayan muhtar adayları kendi mahallelerinin iyiliği için değişimin şart olduğunu dile getirdiler.

İŞTE ADAYLIKLARINI DİLE GETİREN MUHTAR ADAYLARI

Gökbez Mahallesinden Hasan Hüseyin Yılmaz ve Ali Özlü mahalleleri için aday olduklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Eskikonacık Mahallesinden ise oto tamirciliği yapan Cumali Yetim mahallesinin en iyi derecelere getirmek için vatandaşların desteğini alarak muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Akçatekir Mahallesinden ise Kadir Aktaş, yayla merkezi Akçatekir’e muhtar adayı olduğunu açıklayarak şunları dile getirdi;

“Kıymetli Akçatekirli’ler geçen hafta muhtar adaylığımla birlikte açıkladığım mahalleme sahip çıkıyorum kampanyasına gösterdiğiniz ilgi beni ziyadesiyle memnun etti. Akçatekir’de artan nüfus sadece sokak hayvanlarının nüfusuydu. İnanıyorum bunu tersine döndüreceğiz. Ve akçadaki hak ettiği ilgi ve alakayı görecektir. Pandemi ve depremden sonra kaçış noktası olarak gördüğümüz Akçatekirimize sahip çıkmamız lazım. Siz Akçatekir’li kardeşlerimize bu konuda yardıma her zaman hazırız ve çalışma yapan tüm Akçatekir sevenlerine teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.” Dedi.

Muhtar adayı olan ve olmayı düşünen halkımız 0545 330 0880 nolu Pozantı Medya hattına bilgi verebilir, röportaj yapabilirler.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mobil Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri Web Hosting