POZANTI’DA ŞAMPİYONLUK KARNAVALI
Galatasaray’ın 2025-2026 sezonu şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte Pozantı sokakları adeta bayram yerine döndü. Maçın bitiş düdüğünün ardından yüzlerce taraftar, ellerinde bayraklar ve meşalelerle Atatürk Caddesi’ne akın etti.
İlçede yapılan araç konvoyları, sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk marşlarıyla Pozantı’yı inletti. Her yaştan vatandaşın katıldığı kutlamalarda meşaleler geceyi aydınlatırken, esnafın ve halkın yoğun katılımıyla Pozantı tarihinin coşkulu gecelerinden biri yaşandı.
Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen kutlamalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan büyük bir centilmenlik içinde devam etti. Pozantılı taraftarlar, şampiyonluğu ilçede büyük bir gururla kutladı.