Pozantı’da Fırıncı Ali Arıkan Uçuruma Yuvarlandı
Adana’nın Pozantı ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, araç içerisindeki çocuğuyla birlikte uçuruma yuvarlandı.

Adana’nın Pozantı ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, araç içerisindeki çocuğuyla birlikte uçuruma yuvarlandı.
Kaza, saat 13.00 sularında Pozantı ilçesine bağlı Alpu Mahallesi rampasında meydana geldi. Oğlu Talha ile birlikte Kamışlı Mahallesinden Pozantı ilçesine 01 TZ 709 plakalı otomobili ile giden Ali Arıkan, Alpu Mahallesi rampasında direksiyon hâkimiyetini kaybedip yaklaşık 60 metre uzunluğundaki uçuruma yuvarlandı.
Kaza da baba ve oğul otomobil içerisinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri sürücü Ali Arıkan ve oğlu Talha’yı (15) sıkıştığı araç içerisinden çıkardılar. Kazada yaralanan baba ve oğul 112 ekipleri tarafından Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.