Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Pozantı Kaymakamı olarak atanan Emrah Akduman göreve başladı.

Pozantı’nın eski kaymakamı Muammer Sarıdoğan’ın Elazığ’ın Arıcak ilçesine atanmasının ardından ilçemizde iki aylık bir süre ile Kaymakam Vekilliği görevini yürüten Nurettin Yavuz’un tayini çıktı. Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine atanan Nurettin Yavuz’dan sonra Pozantı Kaymakamlığına asaleten eski Çamardı Kaymakamı Emrah Akduman atandı.
Kaymakam Emrah Akduman Kimdir?
“12.11.1993 tarihinde Bayburt’ta doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Bayburt’ta, liseyi Erzincan’da tamamladı. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye bölümüne başlayan Emrah Akduman, 2016 yılında bu bölümden mezun oldu. 2015 yılında, Erasmus + Programı dahilinde Romanya’da Romanian American Üniversity’de, bir dönem eğitim gördü.
2016 yılında Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü, Maliye teorisi alanında, yüksek lisans yapmaya başladı. Aynı yıl, Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak, çalışmaya başladı. 2017 yılında yapılan, kaymakamlık sınavını kazanan Emrah Akduman, 28.05.2018 tarihinden itibaren, Manyas Kaymakam Vekilliği görevini yaptı. Niğde’nin Çamardı İlçe Kaymakamlığı görevinde de bulunan Akduman, son yayınlanan atama kararnamesi ile Pozantı’ya asaleten atandı.