Pozantı Emniyeti Tedbirleri Arttırdı: Geçit Yok!
Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi kaçak alkol ve uyuşturucu madde satışının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdiler.

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi kaçak alkol ve uyuşturucu madde satışının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdiler.
Coğrafi ve jeopolitik konumdan dolayı Pozantı ilçesi içerisinden geçen otoyol ve D – 750 karayolunun sıkça kullanılması sebebiyle kaçak alkol ve uyuşturucu madde satışının önüne geçilmesi için Pozantı ilçe Emniyet ekipleri 29 Aralık Salı günü vatandaşın huzur ve güven içinden yeni yıla girmesinin sağlanması amacıyla kaçak alkol ve uyuşturucu madde satışının önlenmesine yönelik belirledikleri şüpheli şahısların iş yerlerinde yapılan aramalar neticesinde 120 gr uyuşturucu madde, farklı markalarda kaçak içki, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 11 fişek, cinsel içerikli 3.104 adet hap, 894 adet jel ve 13 adet sprey ele geçirildi.
Yapılan operasyon sonucu 3 kişi göz altına alınarak idari işlem gerçekleştirildi.