Dolar 28,9846
Euro 31,2142
Altın 1.864,65
BİST 7.913,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 19°C
Hafif Yağmurlu
Adana
19°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 19°C

İnşaat Göçüğü Altında Kalan Yağlıtaşlı Yasin, Toprağa Verildi

Adana’da, apartman inşaatında boru döşemesi sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden işçiler Bahri Ustaoğlu ve Pozantılı Yasin Doğan son yolculuklarına uğurlandı.

İnşaat Göçüğü Altında Kalan Yağlıtaşlı Yasin, Toprağa Verildi
22 Temmuz 2022 07:15 | Son Güncellenme: 14 Kasım 2023 07:16
9

Adana’da, apartman inşaatında boru döşemesi sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden işçiler Bahri Ustaoğlu ve Pozantılı Yasin Doğan son yolculuklarına uğurlandı.

Olay Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında Çukurova ilçesi Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi.

Apartman inşaatında bina önüne atık su borusu döşenmesi sırasında toprakta göçük meydana geldi. O sırada binada çalışan Saimbeyli ilçesinden Bahri Ustaoğlu ve Pozantı ilçesinden Yasin Doğan, göçük altında kaldı.

İnşaatta çalışan işçiler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verip arkadaşlarını kurtarmak için toprağı kazmaya başladı. Kısa sürede olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri, Ustaoğlu ve Doğan’ı göçük altından çıkarttı. Sağlık ekiplerine teslim edilen talihsiz işçilerin hayatını kaybettiği belirlendi. Ustaoğlu ve Doğan’ın cesedi, otopsi için Adana adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Ustaoğlu ile Doğan’ın otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra acılı aileler, morga giderek yakınlarının cenazelerİNİ teslim aldı. Bahri Ustaoğlu’nun cenazesi Saimbeyli ilçesi Avcıpınar Mahallesi’nde, 24 yaşındaki Yasin Doğan’ın cenazesi de Pozantı ilçesi Yağlıtaş Mahallesi’ndeki mezarlıklarda toprağa verildi.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mobil Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri Web Hosting