Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Pozantı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Perşembe günü saat 14.00’te belediye meclis salonunda Başkan Mustafa Çay başkanlığında gerçekleştirildi.

Ekim ayı meclis toplantısına Meclis üyelerinden Yusuf Arısoy, Mehmet Say, Çetin Boz, Ebru Doğucu ve Mehmet Nuri Akkaya mazeret dilekçesi vererek katılmadılar.
Başkan Mustafa Çay her meclis toplantısında olduğu gibi 1 aylık çalışmalarını meclis üyelerine projeksiyon cihazında gösterilen çalışma fotoğraflarıyla anlatarak meclis üyelerini bilgilendirdi.
KAHVALTIYA DAVET ETTİ
6-7-8 Ekim tarihlerinde Adana’da yapılacak olan 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında 7 Ekim Cumartesi günü Gastronomi Treni Belemedik’e gelecek. Ünlü gurmelerin ve dizi oyuncularının bulunduğu gastronomi trenindeki misafirler Pozantı Belediyesi ev sahipliğinde yöresel ürünlerin bulunduğu masalarda kahvaltı yapacak.
Başkan Mustafa Çay’da bu etkinliğe belediye meclis üyelerini de davet ederek katılmalarını isterken, 3 partinin de ilçe başkanlarını arayarak bu kahvaltıya davet edeceklerini belirtti.
ANA SOKAKLARA SICAK ASFALT DÖKÜLECEK
Belediye Başkanı Mustafa Çay, meclis toplantısında vermiş olduğu bir diğer haber ise doğalgaz kazı çalışmaları sebebiyle bozulan yollara sıcak asfalt döküleceğinin müjdesini verdi.
Özellikle Zafer Mahallesinde bulunan Albay Arif Bey Sokak, Şemsettin Ünver Sokak ve Kemal Arıkan Sokak’ın ana sokak görevi görmesiyle komple sıcak asfalt döküleceğinin, ara sokaklara ise parke yapası yapılarak vatandaşa daha iyi hizmet verileceğini dile getirdi.
Gündem maddelerine geçildiğinde ise belediye arazisinin satışı için belediye başkanına yetki verilmesi oylandı.