Dolar 28,9471
Euro 31,8188
Altın 1.902,26
BİST 8.009,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 21°C
Açık
Adana
21°C
Açık
Cum 21°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 20°C

Doğa Tutkunları, Cumhuriyet Kampında Doğayla Baş Başa Kaldı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. Yıldönümü sebebiyle doğa tutkunları, Pozantı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belemedik Tabiat Parkı’nda düzenlenen Cumhuriyet Kampı’nda bir araya geldi.

Doğa Tutkunları, Cumhuriyet Kampında Doğayla Baş Başa Kaldı
2 Kasım 2022 10:17 | Son Güncellenme: 14 Kasım 2023 11:27
7

Adana Doğa Sporları Topluluğu liderliğinde toplam 5 kamp grubunun katıldığı Cumhuriyet Kampı, Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı doğa ve tarihiyle ünlü Belemedik Tabiat Parkında gerçekleştirildi.

Kampa Ankara, Hatay, Antalya, Kayseri, Kahramanmaraş, Mersin ve Niğde gibi illerin doğa kulüpleri, çadır kampçıları, bisiklet grupları, motosiklet grupları ve Karavan grupları katıldı. 3 gün süren program akışında doğa yürüyüşü, yoga, çocuk etkinlikleri, sinema gösterimi ve voleybol maçı düzenlendi.

POZANTI BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER

Kamp süresince, geceleri Cumhuriyet ateşi yakılırken, ateş etrafında toplanan doğaseverler hep bir ağızdan onuncu yıl marşını seslendirerek ‘yaşasın cumhuriyet’ dediler. Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ve Belediye Başkanı Mustafa Çay karavan gruplarını ve çadırları tek tek dolaşarak katılımcı ailelere “hoş geldiniz” diyerek sohbet etti. Cumhuriyetin 99’uncu yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen çadır kampına yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Tabiatla baş başa kalarak 3 gün mükemmeli yaşadıklarını belirten aileler programı düzenleyen ev sahibi Pozantı Belediyesine, doğa kulüplerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Düzenledikleri cumhuriyet kampı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise, “İlk defa düzenlediğimiz Cumhuriyet kampına, birçok ilden gelen kamp severler Cumhuriyet çıtası ve al bayraklar altında bir araya gelerek Belemedik’in doğal güzelliklerini keşfettiler. Bundan sonra her 29 Ekim’de Cumhuriyet Kampını devam ettirmeyi düşünüyoruz” diyerek, önümüzdeki yıllarda daha kalabalık grupların katılımını beklediklerini ifade etti.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mobil Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri Web Hosting