Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı Pozantı’da

Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemiz Pozantı’ya geldi.
Ak Parti İlçe Başkanlığına yapılan ilk ziyarette Başkan Gülaçtı’yı İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve 3 kademe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyarette İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Pozantı’da gösterilmiş olan cumhur ittifakı üyelerinin çalışması ve başarısından ötürü tüm ekibe gayretlerinden ötürü teşekkür etti.
MHP’YE ZİYARET
İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Ak Parti’deki toplantısının ardından siyasi ortağı olan cumhur ittifakı üyesi MHP İlçe Başkanlığını da unutmadı. İlçe Başkanı Mehmet Kurtul ve Yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Gülaçtı, Milliyetçi Hareket Partisi ekibine, meclis üyelerine teşekkür ederek Pozantı için var güçleri ile çalışacaklarını dile getirdi.
SON ZİYARET BAŞKAN AVANA’A OLDU
İl Başkanı Ozan Gülaçtı ilçedeki son ziyareti Belediye Başkanı Ali Avan’a yaptı. MHP ve Ak Partiİlçe Başkanları ile birlikte yaptıkları ziyarette başarılarının devamını dileyerek Pozantı ile ilgili çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.