Dolar 28,9464
Euro 31,8116
Altın 1.902,95
BİST 8.009,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 21°C
Açık
Adana
21°C
Açık
Cum 21°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 20°C

Adana Valisi Süleyman Elban Göreve Başladı

Adana’ya atanan Vali Süleyman Elban, valilikte yapılan karşılamanın ardından göreve başladı.

Adana Valisi Süleyman Elban Göreve Başladı
9 Haziran 2020 21:56 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2023 21:58
7

Ağrı Valisi olarak görev yaparken Cumhurbaşkanlığı Makamı tarafından onaylanan ve 10 Haziran 2020’de Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Adana Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Süleyman Elban, Adana’daki görevine başladı.

Valilik binası önünde; vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerinden oluşan il protokol üyeleri ile Valilik personeli tarafından karşılanmasının ardından karşılama mangasını selamlayan Vali Elban, gerçekleştirilen karşılama töreni sonrasında yeni görevine başlaması vesilesiyle bir konuşma gerçekleştirdi.

Vali Elban; “Tarihi çok eski dönemlere dayanan kadim bir şehir olan ve Türkiye’nin nüfus ve ekonomi bakımından en büyük şehirlerinden biri olan Adana’da göreve başlamaktan memnuniyet duyuyorum. Beni Adana Valiliği gibi şerefli bir göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum.” sözleriyle başlattığı konuşmasını “Adana’mızı eğitim, sağlık, tarım, kültür, ekonomi, altyapı ve tüm alanlarda bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak için göreve başladığım bugünden görevi bırakacağım güne kadar elimizden geldiğince gayret sarf edeceğiz.

Hizmetlerimiz ve insanımızın ihtiyaçlarını gidermemiz açısından görevi bıraktığımız gün belli bir mesafe kaydetmiş olacağımızı temenni ediyorum. Biz buraya hizmet etmeye geldik. İşimiz gücümüz insanımız ve Adana’mız olacak. Görevde bulunduğumuz süre boyunca hizmet etmeye çalışacağız.” cümleleriyle sürdüren Vali Elban; kendisinden önce görev yapan Vali Mahmut Demirtaş’a Adana’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görevi olan Mardin Valiliğinde başarılar diledi.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mobil Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri Web Hosting