AK Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanlığından 1 Mayıs Ziyareti
Pozantı’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. AK Parti Pozantı Kadın Kolları Heyeti, ilçedeki kadın çalışanları ziyaret ederek onların bu özel gününü kutladı.
Ziyaret sırasında Başkan Esma Kuşçutopal, kadın çalışanların emeklerine duyduğu saygıyı dile getirerek, “Kadınlarımız, toplumumuzun temel taşlarıdır. Hem ailelerine hem de iş hayatına yaptıkları katkılarla ülkemizin gelişimine büyük destek sağlıyorlar. Bugün, onların alın terini ve özverisini onurlandırmak için buradayız,” dedi.

Kadın çalışanlarla sohbet eden Başkan Kuşçutopal ve heyeti, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Ayrıca, AK Parti’nin kadınların iş hayatındaki rolünü güçlendirmek için yaptığı çalışmalardan bahsederek, kadınların her alanda daha fazla söz sahibi olmaları için desteklerinin süreceğini vurguladı.
Etkinlik, kadın çalışanların yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle sona erdi. Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Özge Bulat ise, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, kadınların toplumdaki yerini daha görünür kılmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Haber: Onur Can Bulat