Dolar 42,6961
Euro 50,2615
Altın 5.910,66
BİST 11.456,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 16°C
Yağmurlu
Adana
16°C
Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C

Polisin Durdurduğu Otomobilden Esrar Maddesi ve 3 Yabancı Uyruklu Çıktı

Adana’nın Pozantı ilçesinde emniyet güçlerinin yapmış olduğu asayiş uygulamasında durdurulan bir otomobilden 861 gram esrar ve 3 yabancı uyruklu yakalandı.

Polisin Durdurduğu Otomobilden Esrar Maddesi ve 3 Yabancı Uyruklu Çıktı
12 Ekim 2023 05:09 | Son Güncellenme: 15 Kasım 2023 05:10
542

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Pozantı – Niğde – Ankara otoyolu üzerindeki Toroslar Dinlenme Tesisleri içerisinde yapmış olduğu asayiş uygulaması sırasında şüphelendikleri bir araçta yapılan aramada 861 gram esrar maddesi ve ikisi Tunus biri Libya uyruklu 3 kişi yakalandı.

31 plakalı bir otomobilden şüphelenip durduran ekipler, sürücüsünün K.H.A isimli bir avukat olduğu otomobil içerisinde arama yapıldı. Araçta yolcu konumunda bulunan S.F ile M.F. Tunus uyruklu çıkarken A.K.A.S isimli şahıs ise Libya uyruklu çıktı. Otomobilde yapılan derinlemesine arama da ise poşetlere sarılı 861 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan avukat K.H.A ve yabancı uyruklu kişiler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadeleri alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkan avukat ve 3 yabancı uyruklu kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.