Şehit Sefa İzbudak Ortaokulundan Başkan Avan’a Teşekkür Ziyareti
Pozantı ilçesinde eğitime verilen destekler meyvesini vermeye devam ediyor. Şehit Sefa İzbudak Ortaokulu yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’a eğitime sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu.
Pozantı Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana eğitim camiasına verdiği desteklerle dikkat çeken Başkan Avan, Şehit Sefa İzbudak Ortaokulu Müdürü Meryem İpek, öğretmenler ve öğrencileri belediyede ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette eğitim üzerine önemli mesajlar verildi.
Başkan Avan, Pozantı’daki öğrencilerin büyük şehirlerde eğitim gören akranlarından hiçbir farkı olmadığını vurgulayarak, “Pozantı’daki her bir öğrencimizin en iyi imkânlara ulaşması için çalışıyoruz. Adana’da ya da Mersin’de eğitim gören bir öğrenciden geri kalmamaları için belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Eğitimin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını ifade eden Avan, öğrencilere yönelik desteklerin artarak süreceğini belirtti.
BİR AĞABEY GİBİ İLGİLENİYORSUNUZ
Okul Müdürü Meryem İpek ise Başkan Avan’ın eğitime verdiği desteklerin sadece kurumsal düzeyde kalmadığını, öğrencilerle birebir ilgilenerek onlara moral ve motivasyon sağladığını dile getirdi. Başkan Avan’ın öğrencilerle bir belediye başkanından ziyade bir ağabey gibi ilgilendiğini ifade eden İpek, bugüne kadar sağlanan tüm katkılar için teşekkür etti.
Ziyaretin ardından Başkan Avan, buluşmaya ilişkin duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.
Avan paylaşımında, “Şehit Sefa İzbudak Ortaokulu Müdürümüz Sayın Meryem İpek, kıymetli öğretmenlerimiz ve gözleri ışıl ışıl parlayan evlatlarımızı ağırladık. Belediye olarak eğitime verdiğimiz destekler için nazik ziyaretleriyle bizlere teşekkür ettiler. Asıl biz teşekkür ederiz; onların o güzel gülüşü ve başarısı bizim en büyük motivasyon kaynağımız” ifadelerine yer verdi.
Eğitime yönelik çalışmaların “Üretken Belediyecilik” anlayışıyla sürdürüleceğini belirten Avan, Pozantı’daki her öğrencinin geleceğe umutla bakabilmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.