Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yenileniyor

Pozantı Belediyesi Bünyesinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle yenileniyor. Tamamlandığında ise 12 ay boyunca gece gündüz demeden kullanılabilecek.
BAŞKAN AVAN HAYIRLI OLSUN DEDİ
Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, geçtiğimiz günlerde Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintımar ile bir araya gelerek yüzme havuzu içerisinde incelemelerde bulundu.
KAPALI OLACAK
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ali Avan, “İhalesi dönemimizde gerçekleşen ve Pozantı’mıza kazandıracağımız Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Alanında, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Muzaffer Çintimar ile birlikte, incelemelerde ve görüş alışverişinde bulunduk. Gençlerimiz ve tüm Halkımız, modern ve donanımlı yüzme havuzumuzda, sporu ve eğlenceyi bir arada yaşayacaklar. Kış aylarında da yine bu etkinlikleri aralıksız olarak sürdürebilecekler.” Dedi.
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Başkan Ali Avan, inşaatına başlanan Yarı Olimpik Kaplı Yüzme Havuzu ile ilgili olarak; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun, yılın 12 ayı boyunca kullanılabilmesi için, yenileme ve kapalı hale getirme çalışmalarımız, Pozantı Belediyesi ekiplerimiz tarafından başlatılmıştır. Kapalı Yüzme Havuzumuzun yapımı tamamlandığında yüzmenin yanı sıra, sauna ve fitness gibi geniş kullanım alanlarıyla, büyüleyici bir sosyal te sis alanı haline gelecektir. Bu tesisimiz sadece Pozantı’mızda değil, yörede de bir ilk olacaktır. Pozantı Halkımızın, sosyal yönden vakit geçirebileceği bir yere haline gelecek olan Kapalı Yüzme Havuzumuzun, Pozantı’mıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.