Dolar 42,6961
Euro 50,2615
Altın 5.910,66
BİST 11.456,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 26°C
Az Bulutlu
Adana
26°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C

Annelerimizle Buluşuyoruz Etkinliği Düzenlendi

Adana’da okul ile aile iletişimini artırmak amacıyla empati yapıp öğrencileri daha iyi anlamak için “Annelerimizle Buluşuyoruz” etkinliği düzenlendi.

Annelerimizle Buluşuyoruz Etkinliği Düzenlendi
11 Kasım 2019 11:27 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2023 11:28
473

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Aşçıbekirli İlkokulunda etinlik yapıldı. Düzenlenen bu etkinlikte okul yönetimi öğrenci ile annelerini bir araya getirerek okul-aile iletişimini artırmak ve empati kurarak öğrencilerini daha iyi anlamalarını sağlanmak amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında veliler arasında sandalye kapmaca, ip çekme, yumurta taşıma, balon patlatma gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi. Bu yarışmalar sayesinde veliler çocukluk yıllarına dönerek tıpkı kendi çocukları gibi doyasıya eğlendiler. Ailelerin bu etkinlikte oldukça mutlu oldukları, öğrencilerin ise özgüvenlerinin daha da arttığı gözlenerek yapılan bu etkinliğin gelenekselleştirilip sürekli hale getirilmesi istendi.

Etkinlikle alakalı amaçlarını ve düşüncelerini dile getiren Aşçıbekirli İlkokulu Okul Müdürü Murat Karacan, “Bu etkinliğimiz ile okulumuzu öğrencilerimiz ve velilerimize daha fazla sevdirerek okulumuzun dezavantajlı yanı olan veli-öğrenci ilişkisi güçlendirilmiştir. Anne ile vakit geçirmenin öğrenci üzerindeki olumlu etkileri olan mutluluk, özgüven, aktif katılım ve sosyalleşme gibi karkıları olduğunu gözlemledik. Annelerimiz bu etkinliğimiz sayesinde tekrardan çocukluk yıllarına dönerek öğrencileriyle güzel vakit geçirdiklerini düşünüyorum. Bazı velilerimizden bu etkinliğimizi arasıra tekrarlamamızı istediler. Bizler de seve seve kabul ettik. İlerleyen günlerde bu etkinliğimizi farklı konseptlerde tekrar yenilemek istiyoruz.” Dedi.

Pozantı Medya / Genel Yayın Yönetmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.